Oglas
· · Komentari: 0

ŽELITE ISKLESANE TRBUŠNJAKE? Danijela Dimitrovska pokazala zgodno telo, i set vežbi kako doći do njih (VIDEO)

Danijela ima izvajano telo uz pomoć napornih treninga, ali i zdrave ishrane koju praktikuje

1692168431_danijela-Naslov-111.jpg
Foto: Instagram printcsreen/ danijeladimitrovska
Oglas

Manekenka Danijela Dimitrovska jedna je od najuspešnijih žena sa ovih prostora u svetu mode.

Manekenka je na svom Instagram profilu podelila set vežbi koje radi, za zategnut stoma, a koliko su efikasne, o tome govore i njene pločice na stomaku.

- Taaaa-daaaa, kao što sam obećala, krećemo sa snimanjem treninga, a danas sa vama delim neke od vežbi koje meni pomažu da ojačam trbušne mišiće. Ovo može biti i samostalan trening ukoliko ste početnik, a ako već neko vreme trenirate, ove vežbe možete dodati nekoj drugoj mišićnoj partiji. Sledeći trening biće za ruke, a vi mi pišite šta želite da snimam nakon toga. P.S. Mali disclaimer, ja nisam profesionalni trener, ovo je nešto što je meni dalo sjajne rezultate pa se nadam da će i vama - napisala je Danijela uz video na Instagramu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas