Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNI METODI LEČENJA

LEK IZ KUHINJE: Dve namirnice koje koristimo za pripremanje jela sačuvaće ZDRAVLJE PLUĆA

Čista i zdrava pluća su ključ jakog organizma

1619706862_Depositphotos_139877242_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Metoda čišćenja pluća lekovitim biljkama posebno se preporučuju pušačima, ali i pasivnim pušačima, kao i osobama koje žive u veoma zagađenim područjima. Povremeno čišćenje pluća i bronhija može vas spasiti kašlja, bronhitisa, astme, a veoma je važno i kao preventiva od raka pluća.

Pročitajte još: Mesečeva DIJETA za april: Jednostavna i efikasna! (SATNICA)

Posebno je značajno da usmerite pažnju na pluća u vreme pandemije korona virusa, koji najčešće napada disajni sistem pacijanata.

Đumbir pomaže da se izbace toksini iz pluća

Đumbir

Đumbir pomaže da se izbace toksini iz pluća. On ima dosta sastojaka koji pomažu da se prljavština iz vazduha izbaci pre nego što iritira plića, a takođe ima dobar uticaj i na cirkulaciju. 

Pročitaje još: NJujorška dijeta: Izgubite do 6 kilograma i 12 centimetara u struku!

Popiti 2 do 3 šolje čaja od đumbira kako biste ojačali pluća. Za pripremuj čaja potrebna je jedna kafena kašičica rendanog đumbira koju je potrebno preliti toplom vodom i ostaviti da odstoji. Procediti ga i dodati u to malo soka od limuna i meda po želji. Đumbir se može uključiti i kao začin prilikom pripreme jela.

Origano je bogat karvakolom i terpenom koji deluju kao čistači pluća

Origano

Origano je bogat karvakolom i terpenom koji deluju kao čistači pluća. Ova biljka nam pomaže kod zapaljenja i poboljšava prohodnost nazalnih kanala, te na taj način dosta pomaže celom respiratornom sistemu. 

Pročitajte još: Da li će vas muškarac PREVARITI, zavisi da li ima ovaj OBLIK LICA

Popiti 2 šolje čaja od origana dnevno ukoliko patite od astme i respiratornih problema. Ovaj čaj se može jednostavno napraviti ukoliko osušeni origano potopite u toplu vodu i ostavite 5 minuta.  Kako biste detoksikovali svoja pluća možete dodati nekoliko kapi ulja od origana u čašu toplog mleka ili čaja. Ovaj napitak kozumirati jednom dnevno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas