· · Komentari: 0
LEPOTA NOGU

Zaboravite SKUPE TRETMANE i operacije! Ublažite proširene vene uz pomoć DOMAĆE KUPKE

Da li ste primetile prve znake proširenih vena?

1669848506_1646845840_Shutterstock.jpg
Foto: Shutterstock

Proširene vene su jedna od čestih posledica poremećaja cirkulacije. U osnovi, to je karakterističnije za žene, ali se javlja i kod muškaraca. Uopšteno govoreći, proširene vene su istegnute vene koje menjaju oblik kada je protok krvi poremećen.

Pročitajte još: Sušite lice PEŠKIROM NAKON UMIVANJA? Evo zbog čega je to loše za kožu

Pojava proširenih vena najčešće je uzrokovana nepravilnim funkcionisanjem cirkulatornog sistema, ali postoje i drugi uzroci koji izazivaju bolest.

Kupke za stopala

Ovaj jednostavan metod se može koristiti svakodnevno. Kupke za stopala ne samo da poboljšavaju cirkulaciju krvi, već i opuštaju, ublažavaju umor nogu, osvežavaju, a takođe i ublažavaju bolove koji mogu da prate proširene vene. Za to je najprikladnija kanta ili duboki umivaonik.

Pročitajte još: Frizer savetuje: Ova frizura će vam dati mlađi izgled, a evo koja tehnika farbanja je idealna ukoliko imate sede

Dodajte morsku so i šolju jabukovog sirćeta u vodu prijatne temperature i stavite stopala u posudu tako da vam voda dođe do kolena. Kupajte stopala 20 minuta, masirajte potkolenice i stopala.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.