Oglas
· · Komentari: 0
KORONA

DOKTOR SUVOROV tvrdi: LJUBIČASTA pšenica i čaša OVOG napitka su NAJBOLJA prevencija protiv KORONE

Naučnici iz Sankt Peterburga su napravili neobičnu vakcinu protiv virusa korona. Proizvodi se u obliku kefira i jogurta.

1603980129_Depositphotos_161700944_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Jedna čaša kefira po danu - i korona će vas zaobići. Za to su se pobrinuli naučnici iz ruskog Instituta za eksperimentalnu medicinu.

Pročitajte još: LIDIJA Surina, ČUVENA travarka sa URALA, kaže: Ako želite DUBOKU STAROST pijte 6 MOĆNIH BILJAKA

Oni su napravili kiselomlečne proizvode koji sadrže preparat protiv virusa korona - mukozalnu vakcinu u kojoj se nalaze mali delići virusnog genoma. Oni se instaliraju u genom "dobre" bakterije korisne za čoveka i izazivaju aktivnu produkciju antitela protiv virusa.

Čaša je dovoljna
Eksperimenti su pokazali da je samo jedna porcija novog super-kefira dnevno dovoljna za sprečavanje  infekcije virusom korona.
Kiselomlečni proizvodi pomažu u prevenciji gripa!

Kako je saopštio glavni izumitelj vakcine, načelnik odeljenja za molekularnu mikrobiologiju Aleksandr Suvorov, on i njegove kolege iz instituta ranije su već koristili probiotičke napitke za pravljenje vakcina protiv različitih bolesti. Na takav način su nastali kiselomlečni proizvodi za prevenciju gripa, pneumokoka i streptokoka.

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

Jogurt i kiselomlečni proizvodi su odlična prevencija Foto: Peksel

Pročitajte još: Deda KORČAN je lečio RUSKU VOJSKU, a njegovim RECEPTIMA danas leči PAVEL

Hleb protiv raka i starenja

Sibirski selekcioneri su izumeli novu vrstu pšenice koja jača imunitet. U ljubičastom zrnu se nalaze antioksidativne materije koje se bore sa slobodnim radikalima.

Lekovita sorta ljubičaste pšenice iz Sibira jača imunitet

Lekovitu sortu pšenice su razvili naučnici iz Omskog agrarnog univerziteta. Žitarica neobične ljubičaste boje sadrži antocijane - biljne pigmente koji imaju izraženo antioksidativno i antiupalno dejstvo.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Antocijani neutralizuju štetno dejstvo slobodnih radikala i samim tim sprečavaju razvoj malignih ćelija. Oni jačaju imunitet, usporavaju starenje i igraju važnu ulogu u prevenciji infekcija.
U novoj sorti sibirske pšenice se takođe nalazi mnogo cinka koji reguliše lučenje hormona, normalizuje matabolizam i pomaže odbrambenom sistemu da se izbori sa bakterijama i virusima. Osim toga, ljubičasta pšenica sadrži 25 odstoviše belančevina i kalcijuma nego obična.

Hrana koja "približava" starost

Recpet za mladost
Da biste sprečili prekovremeno starenje, isključite iz svog jelovnika sve namirnice koje sadrže veštačke sastojke i konzumirajte najmanje 400 grama voća i povrća dnevno, preporučuje Tamara Prunceva.

Ruski dijetolozi upozoravaju: mnogi proizvodi koje kupujemo svakodnevno, znatno nam skraćuju  život. Lekari tvrde da su neke namirnice odgovorne za prevremeno starenje.
Kobasice, viršle, pecivo i gazirana pića su najveći neprijatelji mladosti, kažu nutricionisti.

Pročitajte još: PREDLAŽEMO recept za izletnike: Čorba od ČIČKA, kafa od MASLAČKA, a namaz od OVE biljke

Dijetolog ruskog Centra hrane i biotehnologije Tamara Prunceva naglašava: veštačke boje, aromatizatori i konzervansi skraćuju telomere - bafere na krajevima hromozoma koji su inače odgovorni za starenje. Što su kraći telomeri, to je stariji organizam i to je viši rizik od teških oboljenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas