· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Moćna RUSKA TINKTURA koja čisti krv! Evo koja tri sastojka će PROMENITI VAŠ život (RECEPT)

Ruski lekari pronašli su lek u prirodi u obliku tinkture, koja se sastoji od samo tri sastojka koja brišu toksine iz krvi i njenog lipidnog sastava.

1613761089_Depositphotos_18868379_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Oslobađanje toksina iz organizma ne podrazumeva samo stroge dijete, detoksikacije organizma ili saune. Toksini su najštetniji ukoliko se nakupljaju u krvnim sudovima, usled čega može doći do nakupljanja otrova, taloženja šetenih supstanci koje prouzrokuju trombove, ali i povišen krvni pritisak, lošu moždanu cirkulaciju i konačno, usporen metabolizam zbog čega se nakupljaju i masne naslage u organizmu i talože kilogrami.

Čišćenje krvinih sudova medicinskim lekova može izazvati brojne kontraindikacije, posebno uzimajući u obzir činjenicu da je njihova primena najčešće dugotrajna, a nakon toga potencijalno i hronična

Pročitajte još: 6 MAGIČNIH KRISTALA: Doneće dobre vibracije, pozitivnu energiju i blagostanje

Primena lekovite tinkture
Maksimalna doza napitka je 50 mililitara po 3 puta dnevno, pre obroka. Ipak, čišćenje krvnih sudova treba početi sa manjim dozama, jednom do dve kašičice. Ako ne postoje neprijatnosti, dozu polako povećavati do neophodne.Trajanje tretmana je 40 dana. Čišćenje krvnih sudova na ovaj način preporučuje se da se sprovodi jednom godišnje. Nakon konzumiranja ovog napitka, poboljšava se cirkulacija krvi i njen lipidni sastav, normalizuje se krvni pritisak, poboljšava se moždana cirkulacija i lakše se gube suvišni kilogrami

Ruski lekari pronašli su lek u prirodi u obliku tinkture, koja se sastoji od samo tri sastojka koja brišu toksine iz krvi i njenog lipidnog sastava.

Čišćenje krvinih sudova medicinskim lekova može izazvati brojne kontraindikacije, posebno uzimajući u obzir činjenicu da je njihova primena najčešće dugotrajna, a nakon toga potencijalno i hronična. Sa druge strane, uklanjanje naslaga lošeg holesterola i štetnih materija iz krvi uz pomoć narodnih sredstava daleko je sigurnije i bezopasnije, ali zahteva i pažljiv pristup i odabir kombinacije lekovitih sastojaka, kako ne bismo izazvali negativne efekte.

Pročitajte još: 6 neočekivanih lekova za ZUBOBOLJU: Svi ih imamo u kući i neverovatno pomažu

Zato Rusi konzumiranje lekova ostavljaju kao poslednju opciju kod rešavanja nekog oboljenja i prvo se obraćaju prirodi. Tako su sastavili i tinkturu koja uspešno oslobađa krv i krve sudove od svih toksina, povećava njihovu elastičnost i preporučuje se za redovno čišćenje, barem jednom ili dva puta godišnje koje se može sprovoditi uz ovo lekovito sredstvo.

Pročitajte još: Kako naneti maskaru i sneku prema OBLIKU OČIJU? Saveti šminkera

Moćna tinktura sastoji se samo od linuma, belog luka i prokuvane tj.destilovane vode. Ova tinktura koristi se u tibetanskoj i ruskoj narodnoj medicini već stotinama godina.

Recept za lekovitu Rusku tinkturu

Sastojci:

  • 4 glavice belog luka
  • 4 srednja limuna sa korom
  • oko 3 litra prokuvane vode

Priprema:

Beli luk podelite na režnjeve i očistite ih. Limune prelijte ključalom vodom, naseckajte ga na kriške, pa sve zajedno sameljite.

Samljevenu smesu stavite u čistu staklenu teglu od 3litra i prelijte sa toplom prokuvanom vodom, do kraja tegle. Poklopite i ostavite u frižider na 3 dana. Nakon toga, procedite i čuvajte u frižideru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.