· · Komentari: 0
SAVETI

Smanjite stres prirodnim putem: Rešenje je u ova ČETIRI magična napitka

Oslobodite se stresa

1641750987_napitak.jpg
Foto: Pixabay

Stes je postao deo svakodnevnog života, a ukoliko ste to već shvatili, postoji prirodan način kako ga u toku dana možete ublažiti.

Pročitajte još: Preskakanje doručka pogubno za zdravlje i vitku liniju

Beta-karoten

Štiti telo i pomaže u stresnim situacijama. Povrće poput slatkog krompira, bundeve i drugih narandžastih plodova, recimo žute tikvice veoma pomažu. 

Beli luk i đumbir

Ova kombinacija ima sastojke koji prirodno onemogućavaju zgrušavanje krvi razređuju gustu krv.

Pantotenska kiselina (vitamin B)

definitivno se gubi ako ste u stresu. Zato napravite sok od svežeg brokolija i kelja.

Pročitajte još: KORONA virus ponovo bukti pa je idealan trenutak da ojačate ORGANIZAM upotrebom ĐUMBIRA

Vitamin C

Definitivno je još jedna žrtva stresa, možete ga zameniti sokom od crvene paprike, kupusa raštana.

Pijte uvek sveže sokove ili jedite sveže povrće, šargarepu, peršun, đumbir, spanać ili blitvu. Tako ćete nadoknaditi izgubljene minerale.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.