Oglas
· · Komentari: 0

SOK OD CVEKLE: Savršen napitak za DETOKS koji će preporoditi vaš organizam

Prirodni sok, koji će vam dati energiju, ali i pročistiti organizam

1671528786_cvekla.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Cvekla obiluje vitaminom C pa se preporučuje sportistima, ali i ljudima koji pate od anemije. Najbolje je konzumirati cveku sirovu ili ceđenu, mada su izuzetno zdrave i salate od cvekle.

Pročitajte još: Preterali ste sa alkoholom? Evo kako ćete se na najlakši način osloboditi MAMURLUKA

Cvekla predstavlja najbolje prirodno sredstvo za detoksikaciju organizma, a i izuzetno je jeftina i dostupna na našem tržištu.

Evo kako da napravite najbolji sok od cvekle za detoksikaciju:

Sastojci:

Pola kilograma sveže, oprane cvekle
1 veći krastavac
1 jabuka
1 limun
1 veza peršuna
komadić svežeg đumbira

Priprema: 

Cveklu operite i oljuštite. Iseckajte je na manje komade. Stavite je u blender pa joj dodajte oljušten i iseckan đumbir, sok od jednog limuna, vezu peršuna, očišćenu i isečenu jabuku i krastavac. Sve sameljite u blenderu pa onda procedite kroz gazu ili krupniju sitku. Pulpa je poželjna i možete i nju koristiti.

Ovako napravljen sok može da traje 2 dana, ako se čuva u frižideru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas