· · Komentari: 0
SAVET

U prirodi je rešenje: Napravite SPREJ za GUŠĆU KOSU od samo DVA SASTOJKA, i rezulutati će vas oduševiti

Ukoliko imate tanku kosu koja opada, ovaj sprej je idealan za vas.

1627893028_blonde-677779_1920.jpg
Foto: Piksabej

Tanka kosa sklona je opadanju, pa vremenom postaje sve ređa i ređa.

Ukoliko imate taj problem, predlažemo vam da umesto skupih hemijskih preparata napravite prirodan sprej od samo dva sastojka - vode i ruzmarina.

Dovoljno je da u 100 ml vode dodate dve kapi eteričnog ulja ruzmarina. Ubacite ovui mešavinu u bočicu s raspršivačem, i prskajte kosu svako veče pred spavanje.

Pročitajte još: Utiče na PAMĆENJE: Zbog čega je dobro udisati MIRIS RUZMARINA svakog dana

Ruzmarin čini čuda za kosu

Pored toga što se često koristi kao začin, ili kao ukrasna biljka kojom se kite4 svatovi, ruzmarin je i te kako zdrav.

Sadrži visoku koncentraciju minerala i vitamina poput gvožđa, mangana, vitamina B, C i A, folne kiseline, kao i tanina i kalcijuma.

 

Ruzmarin se takođe uspešno bori protiv slobodnih radikala, koji u velikoj meri oštećuju folikule, pa se smatra idealnim borcem za jaču i lepšu kosu. 

Zbog svog svojstva podsticanja cirkulacije vlasišta, ne samo da omogućava kosi da zdravije i brže raste, već utiče i na njen volumen, a takođe usporava proces starenja kose, odnosno dobijanja sedih vlasi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.