Oglas
· · Komentari: 0
NAUČIMO NA VREME

PRED KRAJ ŽIVOTA, svi žale zbog ove 4 stvari, bez izuzetka!

Oni koji su stekli mudrost, dali su odgovore o životu koje će nas sve naterati da se zapitamo.

1643905879_man-g5a2494e0f_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

LJude starije od 70, 80 i 90 godine intervjuisali su o tome za čim najviše žale na kraju života.

Ove četiri stvari ostaju nepromenljive dugi niz godina:

Na prvom mestu: žaljenje što je većina života protraćena na poslu koji nisu voleli.

Na drugom mestu: što je tako malo vremena posvećeno voljenim osobama.

Pročitajte još: Saznajte da li ste KULTURNI: 8 znakova koji će vam odati istinu

Na trećem mestu: žaljenje što više nisu vodili računa o svom telu – pravilno jeli, što nisu vežbali i vodili računa o zdravlju.

Na četvrtom mestu: što nisu videli svet.

Niko nije zažalio što nije imao bolji automobil, veliku kuću, više novca. Niko se nije žalio što više nije bio u kafani ili u noćnom provodu.

Svi su se žalili samo zbog jedne stvari: što nisu imali hrabrosti da žive život onako kako su želeli.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas