Oglas
· · Komentari: 0
psihologija veze

GOVOR TELA nas otkriva: Ovo su zanci da je vaša VEZA u KRIZI

Nekada prema partneru osećate zaljubljenost kao da ne postoji osoba koja vas bolje razume od njega, a postoje i dani kada vas nervira i ne znate zašto ste zajedno.

1601984969_Depositphotos_66495615_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Sve je na početku lako, poletno i lepo, ali šta se dešava posle?

Psiholozi kažu da se samo na osnovu sedenja sa partnerom u istoj prostoriji može utvrditi u kakvom je stanju vaša veza.

Pročitajte još: Da li je ON PRAVI? Odgovorite na OVIH 10 pitanja i ODMAH ćete znati

Položaj tela

Prekrštene ruke i noge nisu dobar znak, ovo asocira na odbojnost i nezadovoljstvo. Takođe ako nam partner često okreće leđa znači da nešto nije u redu i da ste emocionalno i fizički udaljeni.

Dodir

Ovo je gradivni element veze i intimnosti. Odbratite pažnju na partnerov odgovor na vaš dodir. Da li vam uzvraća dodirom?

Pročitajte još: TRAŽIO MI JE BROJ, a sada se ne javlja! Naučnici izračunali TAČNO VREME kada će se javiti

Kontakt očima

Kontakt očima zahteva određenu dozu intimnosti. Ako vam ovaj kontakt nedostaje to može značiti da je vaša veza postala navika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas