· · Komentari: 0
MAČO

Neke žene NISU NAIVNE i tačno znaju ZAŠTO PADAJU na DIVLJE MUŠKARCE

Zašto mnoge devojke vole "loše" momke, iako znaju da veze sa takvim muškarcima nemaju perspektivu?

1601734502_Depositphotos_227996776_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Odgovor na ovo pitanje pokušali su da daju stručnjaci, okarakterisavši ih kao buntovnike, nedostižne i bezosećajne tipove koji su skloni impulsivnim reakcijama. Ali su takođe, zahvaljujući svojoj slatkorečivostii gestovima, vešti u osvajanju devojaka.

Studije su pokazale da žene sa takvim muškarcima žele samo seks, dok za vezu traže partnera koji će ih poštovati i biti iskren. Rezultati istraživanja potvrdili su da nežniji pol lako prepoznaje "opasne" momke i da su od početka svesne sa kim imaju posla.

Pročitajte još: Dajte vašoj vezi ŠANSU pre nego što krenete u potragu za NOVIM PARTNEROM

Pojedine žene u takvim muškarcima donekle prepoznaju sebe, pa je to jedan od razloga zašto ih smatraju neodoljivim. Devojke su vaspitavane da budu pristojne, tokom odrastanja potiskuju bunt, ali to jednom mora da izađe na videlo. Pored takvih momaka osećaju slobodu u iskazivanju svoje "divlje" strane.

Ali, dobri su kada...
"Loši" momci poželjni su kada ste željni promene, naročito ako je nežnijem polu dosadno u vezi.
Uz divlje momke se osećaju divlje!

Emotivni odnos sa takvim muškarcem može delovati uzbudljivo i zabavno, ali i problematično jer postoji šansa da ženi budu povređena osećanja ili nešto još gore, ako je sklon tučama, ozbiljnim porocima ili ima kriminalni dosije. Još privlačnijim ih čini to što ponekad predstavljaju tabu. Kada želimo nešto što ne možemo da imamo ili ne bismo smeli, želja za tim postaje još jača.

Neke žene imaju potrebu da ih neko štiti...

Takođe, žena ima urođenu potrebu da je neko zaštiti, neko ko je dovoljno snažan i čvrst da se suoči sa opasnim situacijama i problemima. Ali takvi tipovi često i sami donose nevolje - ne mogu tako lako da se skrase pored jedne žene.

Pročitajte još: Psiholozi tvrde: Partner može da priredi NAJVEĆI STRES u životu. Da li znate KAKAV?

Osim toga, mnoge žene žele da pozitivno utiču na voljenog muškarce i da se on promeni zbog njih, ali to se retko dešava. Ukoliko i uspeju u tome, on više nije "loš" momak kojeg su smatrale tako neodoljivim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.