Oglas
· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

OPA! Sada i zvanično: muškarci se ZALJUBLJUJU BRŽE OD ŽENA

Nisu samo žene te koje padaju na prvi pogled, već su one te koje to žele da priznaju za razliku od muškaraca

1598011488_ljubavni-par.png
Foto: Pixabay
Oglas

Žene brže polete u zagrljaj muškarcu, žene se odmah zaljube za razliku od muškaraca, žene padnu čim vide zgodnog muškarca... Možda žene jesu te koje načine prvi korak i priznaju da su zaljubljene, ali sada je i naučno dokazano da se muškarci brže zaljubljuju od žena.

Pročitajte još: Vreme je da se SUOČITE sa istinom! Evo zašto su muškarci LUDI ZA PLAVUŠAMA

Devojke su zapravo hladnije i staloženije u odnosu na većinu muškaraca

Pročitajte još: Muškarci, ovih SEDAM ČINJENICA o ženskom ORGAZMU morate znati!

Naime, istraživanja  su i zvanično dokazala da tvrdnje da se žene odmah zaljube zapravo nisz istinite. Danas su devojke mnogo opuštenije, hladnije i staloženije u odnosu na muškarce, koji su postali nežniji i zaljubljeniji.  

Jedno istraživanje, koje je uključivalo 172 studenta, pokazalo kako su muškarci ti koji prvi izjavljuju ljubav.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

- Mislim da žene nesvesno odlažu ljubav prema muškarcima - objasnila je rukovoditeljka ove studije, Marisa Harison.  

Rezultati su pokazali kako se muškarci zaljubljuju u roku od nekoliko nedelja, dok je ženama za to potrebno ipak nešto više. Kao mogući razlog naučnici navode seks koji muškarci često izjednačuju sa ljubavlju. 

Pročitajte još: Važno za sve roditelje! Ukoliko vam dete ima ovaj PROBLEM, gastroenterolog IMA REŠENJE

Možda se žene percipiraju kao manje racionalne kada je o ljubavi reč zato što imaju veći kapacitet za obradu emocionalnih iskustava. Danas muškarci pokazuju više emocija nego što su ikada do sad, dok su se žene zatvorile u sebe, zaključili su istraživači ove studije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas