Oglas
· · Komentari: 0
emocije

Razlog zbog kog parovi često raskidaju, a zanemaruje se u vezama: Obratite pažnju

Koliko ste se promenili tokom veze?

1653850352_wedding-g7aa312f98_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Postoji mnogo razloga za raskid. Kako smo svi različiti, tako su i naši emotivni odnosi drugačiji.

Ponekad, međutim, razlog možda nije tako očigledan. Desi se da partneri "prerastu" jedan drugog. Iako to možda ne izgleda kao da treba da rezultira prekidom veze, stručnjaci za odnose kažu da to nije nešto što bi trebalo da puštamo da se dogodi. 

Uvek treba da rastemo i razvijamo se, nekada partneri uspevaju da sazrevaju zajedno, a nekada jedan prestiže drugoga, kada nastaje problem.  Prepoznavanje kada se to dešava u vezi može da bude teško, posebno ako je veza inače dobra.

Pročitajte još: Kako preživeti "SLOMLJENO SRCE" prema nauci? Donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći

Ako se jedna osoba menja dok se druga ne menja, to može da stvori prekid veze u vezi, ističe Margaret Pol, psiholog za odnose.

- Ako je osoba na putu emocionalnog i duhovnog rasta, a njen partner uopšte nije zainteresovan, neće biti mnogo emocionalne veze. Oni nisu na istom mestu na kom su možda bili kada su započeli vezu, i možda je vreme da se krene dalje - kaže psiholog za Mind Body Green.

Boravak u vezi koja vas koči nije dobar. Emotivni odnosi treba da nas guraju da budemo najbolja verzija sebe, a ne obrnuto.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas