· · Komentari: 0
ZAVOĐENJE

Šta muškarci prvo primete kod žene? Ne, nisu grudi, a ni usne!

Da li znate šta muškarci prvo primete na ženi kada je upoznaju?

1622793955_Depositphotos_71735671_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Na nekoliko stvari posebno obraćaju pažnju, a od toga može zavisiti da li će se komunikacija među njima nastaviti.

Pročitajte još: Kate Winslet, junakinja "Titanika", čuva Oskara u toaletu i ne skida ruke sa mladog supruga! (FOTO)

Jedna od važnih stvari je način govora. Stručnjaci kažu da postoji tri vrste glasa: visok, dubok i takozvani “bebeći”, kada nežniji pol slatkom i dopadljivom konverzacijom nastoji da ostavi dobar utisak na muškarca. To ponekad “upali”, ali ne uvek.

Prvo primete glas i osmeh

Takođe, ono na šta apsolutno svi padaju je lep osmeh, ali jači pol obraća pažnju i na način na koji im se žena osmehuje. Nije isto da li se ljubazno nasmejala ili ga je zagonetno pogledala. Ali najviše mu godi kada se nasmeje od srca, jer to znači da je rekao nešto što je izazvalo takvu njenu reakciju. Smisao za humor je veoma važan. Ukoliko devojka koju ste upoznali nije reagovala na vaše šale, verovatno neće biti zainteresovana da sa vama uspostavi bliskiji kontakt.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.