Oglas
· · Komentari: 0

Student psihologije pronašao rešenje: OVO pitanje poboljšava svaku NAPETU SITUACIJU u vezi (VIDEO)

Student psihologije je svoje iskustvo postavio na Tik Tok i njegov video je postao viralan

1648755901_kissing-2353862_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Snimak studenta psihologije i vlogera Toma Hulmera, na kojem je podelio pitanje koje postavlja svojoj partnerki svaki put kada su u napetim odnosima, dobio je preko 4000 komentara i 615.000 lajkova za samo nekoliko dana.

Tom tvrdi da je ova fraza njemu i njegovoj devojci pomogla u gotovo svakoj svađi, jer je - kako kaže - 9 od 10 puta dovelo do rešavanja problema ili smanjenja napetosti u to vreme. Korisnicima aplikacije su se svideli saveti i otkrili su da je pomogao njihovom odnosu kada su isprobali njegov savet.

- Trebalo mi je danas. Posvađao sam se sa ženom i ova fraza nas je smirila. Obično se svađamo 24 sata dnevno - napisao je jedan korisnik Tik Tok-a.

Pročitajte još: STRUČNJACI OTKRIVAJU zašto su kancelarijske romanse DOBRA IDEJA i rezultiraju dugotrajnom ljubavlju

O čemu se radi i koje je to „čarobno“ pitanje koje rešava napetosti?

Kao što ćete videti na video snimku, kada vlada napeta atmosfera, on pita svoju partnerku: „Želiš li utehu ili rešenje?“, a student psihologije u komentarima dodaje: „Uteha može biti samo tvoje prisustvo, zagrljaj, tiho slušanje njihovih misli ili poljubac. Umesto da neprestano pokušavate da rešite probleme druge osobe, slušajte je.“

@mindful_tom #relationshipadvice ♬ New Home (Slowed) - Austin Farwell
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas