Oglas
· · Komentari: 0
VARANJE U BRAKU

ŽENE, MENJAJTE SE: Zbog ovih 8 ženskih navika muškarci varaju svoje supruge

Istraživanje je urađeno na osnovu izjava 8.000 muškaraca koji su varali.

1610375804_Depositphotos_173331060_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Zašto muškarci varaju?

Ovo često postavljano pitanje nema jednostavan odgovor. Ali u jedno možete biti sigurni: ako čovek vara, onda za to postoji valjan razlog.

Pročitajte još: Kako ste se upoznali? Ako je preko aplikacija, naučnici objašnjavaju koliko će vaša veza biti uspešna!

Razlog može biti nedostatak strasti i ljubavi u braku? Možda je čovek našao drugi predmet interesovanja? Možda nije zadovoljan sa sobom i svojim brakom?

Foto: Depozit

Viktorija Milan, urednica jedne popularne veb aplikacije za upoznavanje, pristupila je proučavanju muškaraca koji varaju. Uspela je da sprovede masovno istraživanje među 8.210 muškaraca koji su redovno posećivali njenu stranicu za upoznavanje. Svi oni dolaze iz različitih zemalja, kao što su SAD, Velika Britanija, Španija, Francuska, Italija, Kanada, Poljska i druge.

Pročitajte još: PET grešaka koje čine žene starije od 40 godina: Druga je stvarno BESMISLENA!

Viktoriju je zanimalo jedno pitanje: Šta tačno "tera" ove ljude na prevaru. I evo šta je zaključila:

1. Česte promene raspoloženja kod supruge

Mnoge žene se tokom veze često pretvaraju da je sve sjajno, često glume sreću. Međutim, istina je daleko od toga. Partner na vreme treba da upozna sve vaše emocije. Tokom braka supružnici tek onda imaju uvid u pravu ličnost partnera.

Prema istraživanju, 97 % muškaraca je reklo da ih promene raspoloženja kod supruga strašno nerviraju.

2. LJubomora

Istraživanje je, da napomenemo, sprovedeno među muškarcima koji su više puta prevarili suprugu. Stoga nije ni iznenađujuće što su im partnerke pokazivale znake ljubomore i sumnje. Ali 96% ispitanih muškaraca je reklo da im se takvo ponašanje ne dopada.

Čudno, ali ljubomora je ta koja muškarce tera na prevaru.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Psiholozi kažu da postoji pet vrsta veza - u koju spada vaša?

3. Razgovor o seksualnom životu sa prijateljima

93% muškaraca tvrdi da ne vole da njihove supruge razgovaraju o seksu sa prijateljima, pogotovo ne sa zajedničkim prijateljima.

4. "Ona se veoma brzo uznemiri"

Kad je reč o ozbiljnoj vezi ili o braku, ulog je veći, pa samim tim i veći je stepen nervoze. Muškarci to ne podnose. Čak 90% muškaraca se izjasnilo da ne vole kada im se supruga uznemiri zbog sitnica. To nikad ne doživljavaju kod ljubavnica, ali one i nemaju bog zna šta da izgube, zar ne?

Pročitajte još: Rešite test i otkrijte kakva ste ZAVODNICA

5. "Ona ne zna šta želi"

Žena želi da je muškarac obasipa pažnjom, da joj pomaže oko kućnih poslova i pazi na decu. Žena isto tako to nikad neće reći svom mužu jer očekuje da on to zna. Ali muškarci to očigledno ne znaju.

LJubavnica nema "sve vreme sveta" pa neće gubiti ono malo vremena što ima sa oženjenim muškarcem, zato će mu jasno staviti na znanje šta očekuje od njega.

Foto: Depozit

6. Izbegavanje seksa

88% muškaraca navodi da ih iskreno nervira nedostatak želje i volje za seksom od strane njihove supruge.

Iako je sasvim normalno da strast vremenom nestane, muškarci ovo ne mogu da oproste suprugama. Na nesreću, većina nas je "napravljena" tako da se strast probudi tek kada se pojavi novi partner.

Muškarci često imaju viši nivo seksualne želje od žena, i zato imaju tedenciju da "održavaju vatru" sa strane.

Pročitajte još: DOKAZANO: Evo ko češće, a ko bolje laže!

7. Potreba da im stalno dokazujete da su lepe

87% muškaraca nije spremno da ženi stalno stavlja do znanja da je ona zgodna i lepa. Jednostavno ih to nervira.

8. Previše pitanja

65% muškaraca jednostavno mrzi kada ih žena ispituje o raznim stvarima, nakon što se vrate sa posla. To je razumljivo, s obzirom da su oni ti koji imaju tajnu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas