Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

Nova boja je ZLATNA: Našminkajte se na pravi način i sve ćete OBORITI S NOGU

Iako je delovalo da zlatni sjaj oko očiju neće odmaći dalje od modnih pista, ipak se dogodilo da žene, naročito mlađe, ovaj trend rado prihvate.

Depositphotos_191605962_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Tako su pojedine u svoje nesesere sa šminkom uvrstile zlatne ajlajnere i njime izvlače gotovo neprimetne, ali i deblje linije na gornjoj ivici očiju, dok donji deo ocrtavaju jedva primetnom sjajnom senkom.

Pročitajte još: Zaboravite na jarke boje i nadogradnju kose - evo šta će biti potpuni HIT

U nekim slučajevima, dok gornju ivicu ukrašavaju zlatni tonovi, na donjoj je takođe svetlucavi efekat ali, na primer, zelenkasti, ljubičasti, bronzani, čak i narandžasti.

Pročitajte još: Ukoliko imate ovih ŠEST NAVIKA, vi ste dasa sa stilom i žene vam ne mogu odoleti!

Podrazumeva se, ostatak šminke treba da izgleda što prirodnije, odnosno da bude gotovo neprimetan. Ukoliko, ipak, više volite da ističete usne, onda neka se zlatni sjaj nađe na njihovoj sredini, na podlozi koju čini taman ruž.

Budite hrabri Foto: Depozitfoto

Kada je reč o ajlajnerima, moderni su i mat, ali u jarkim bojama, naročito crvenoj i nijansi šljive. Dovoljno je da uz liniju trepavica ostavite ni pretanak ni predebeo trag ajlajnera i da postignete razigranost.

Vraćaju se masne senke Foto: Depozitfoto

Isti efekat ćete dobiti i uz pomoć masnih senki za oči, s tim što tada možete da upotrebite i crni ajlajner kao kontrast i na taj način još više naglasite jarku boju za koju ste se opredelili. Potezi četkicom mogu da budu potpuno ravni, ali dama više voli da liniju na krajevima očiju malo izviju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas