· · Komentari: 1
MODNI TRENDOVI

Beograđanke su NEPREVAZIĐENE, ali stajling ove ZAGREPČANKE moramo poneti i na beogradskim ulicama (FOTO)

Uprkos visokim letnjim temperaturama damama ne manjka stila...

1626994757_Depositphotos_271600736_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Beogradska moda postala je inspiracija i brojnim poznatim ličnostima širom sveta, ali i popularnim modnim trendovima. Ipak, ni u susednoj prestonici ne manjka stila, posebno na vrelim pločnicima samom centra Zagreba.

Pročitajte još: PAKAO od odmora: Raskid na letovanju je čest i dešava zbog samo jednog PROBLEMA

Odabrali smo savršen stajling sa ulica Zagreba, koji je idealan za vrele letnje dane, posebno kada imamo neku posebnu priliku. Ova devojka ponela je kratku, lepršavu haljinicu šarenog dezena sa volanima. Na ovu haljinicu ponela je visoke potpetice u žutoj boji, koje su doprinele razdraganom izgledu ove devojke.

Pročitajte još: Omiljena BAGET torbica Keri Bredšo: Nosi se kao hleb pod rukom i apsolutni je hit! (FOTO)

Da li ste i vi poneli ovakve kombinacije ovog leta?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU    

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.