Oglas
· · Komentari: 0
TRENDOVI NA ULICI

SAKOI su uvek u trendu i kada izađete u neobaveznu šetnju. Evo sa kojim komadom ih Beograđanke nose (FOTO)

Savršena odevna kombinacija za svaki dan, za posao, šetnju ili kafu sa prijateljicom...

1633294452_Depositphotos_26981425_S.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

U modnom svetu postoje neki odevni komadi koji jednostavno ne mogu izaći iz mode. U većoj ili manjoj menjaju se dominantni krojevi i materijali, ali kombinacija ova dva komada nikada nije izašla iz mode.

Pročitajte još: Otkrijte NAJMOĆNIJU osobinu koju posedujete: Da li ste prvo uočili TIGRA ili DRVEĆE?

Naime, kombinacija sakoa i farmerki različitih krojeva su pun pogodak ove jeseni. Razne su prilike kada možete da ponesete ovu modnu varijantu, tako da na posao možete iskombinovati dobre tamne ili svetle farmerice sa nekim sakoom imaćete fenomenalnu kombinaciju za posao, kafu ili prvi sastanak sa potencijalnim patnerom.

Ove sezone imamo palete boja sakoa u radnjama svih popularnih brendova. Ipak, za tmurne dane mi biramo provreno dobre kombinacije - farmerke, sveetlo sivi ili bež sako i mini torbicu ukoso nošenu preko ramena.

Pročitajte još: Rotaciona DIJETA za septembar: Kilogrami se tope bez gladovanja (SATNICA)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas