Oglas
· · Komentari: 0

Da li i vi ceo život pogrešno oblačite grudnjak? Nekoliko jednostavnih trikova otkriće vam kako će grudi IZGLEDATI NAJBOLJE u njemu! (VIDEO)

Mnoge žene pogrešno nose brushalter. Jeste li jedna od njih?

1634541027_grudi.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Nekoliko jednostavnih trikova otkriće vam kako će grudi izgledati najbolje u grudnjaku, zašto ih je na kraju važno namestiti rukama, koliko visoko se podižu...

Iako bi mnoge žene bile presrećne da ne moraju da nose grudnjak, surova istina je da gravitacija radi svoje i on je ponekad neophodan. Ali, nije svejedno kakav grudnjak kupujete i kako ga nosite.

Pogledajte u kratkom videu kako se grudnjak pravilno nosi:

Najčešće greške i saveti:

- Kopčajte grudnjak ispod lopatica, ne previsoko kao što mnoge žene rade

- Namestite naramenice tako da između stane prst, prekratke će se urezivati u kožu, a to izgleda ružno
- Sagnite se i proverite ispadaju li grudi iz korpi jer ne bi smele
- Probajte prstom ispod grudi da li je grudnjak dobro zategnut, da ne bi provirile
- Savinite prste jedne ruke i provucite je unutar grudnjaka ispod pazuha, kao u videu. Stajaće bolje.
- Da ste sve dobro uradile znaćete ako ne možete ugurati prst između grudi

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas