Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA I NEGA

Da li NEGUJETE svoju kosu? Ovo su tri pozitivna efekta redovne nege koja će vam OLAKŠATI ŽIVOT

Nije neophodno da o vašoj kosi brinu samo profesionalci...

1668026039_200481_shutterstock-1201593046_fmob.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prednosti redovne nege kose ne mogu se preceniti. Redovna nega kose može poboljšati zdravlje kože glave, podstaći rast kose, smanjiti opadanje kose i ukloniti toksine iz folikula dlake, uopšte, dati zdravlje i lepotu kosi. Evo nekih od najznačajnijih pozitivnih efekata nege kose.

Pročitajte još: Bolje pamćenje uz pomoć malih trikova: Vežbajte mozak na jednostavne načine

Zdravlje vlasišta

Kada je vaša koža glave zdrava, može proizvesti više ulja i apsorbovati više hranljivih materija. To znači da će vaše lokne izgledati sjajno i zdravo. Redovna masaža glave takođe pomaže da se koža glave oslobodi viška ulja, prljavštine i gljivica.

Rast kose

Pročitajte još: Sušite lice PEŠKIROM NAKON UMIVANJA? Evo zbog čega je to loše za kožu

Preskakanje nekoliko dana šamponiranja može dovesti do sporijeg rasta kose. Svakodnevno pranje šamponom pomaže u uklanjanju nakupina i bakterija koje sprečavaju da nova kosa raste pravilno. Ovo je posebno važno za žene koje žele deblje pramenove!

Smanjenje gubitka kose

Prekomerno znojenje, stres, zagađenje životne sredine.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas