Oglas
· · Komentari: 0

FRIZERKA OTKRILA kako da osušite kosu, a da izgleda kao iz salona: Potrebno je manje od 5 minuta (VIDEO)

Ukoliko vam treba brza frizura ili imate generalno malo vremena koje možete da posvetite kosi, jedna frizerka sa TikToka ponudila je sjajno rešenje.

1642066114_girl-gea7430d9d_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ne zahteva nikakve specijalne tehnike, sve što vam treba je fen za kosu i za nekoliko minuta imaćete frizuru oblikovanu kao kada izađete iz salona.

Pročitajte još: Tri načina da nosimo DžEMPER ove zime: Spajamo nespojivo i uživamo u zimskoj modi (FOTO)

Metod uključuje deljenje kose na dva dela, a zatim uvijanje svakog i prelaženje fenom preko uvojaka. Nakon sušenja na onakav način ostavite uvojke dva minuta u istom položaju, a onda raspetljajte kosu, prolazeći prstima.

@yazblends Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Rezultat su predivni talasi koji izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona.

Preporučuje se da vam kosa bude delimično suva pre primene navedene tehnike. Bilo bi dobro i da naneste neku zaštitu od toplote kako biste je dodatno zaštitili.

Kao što vidite u videu sve je vrlo jednostavno, ostaje nam da proverimo kako radi na našoj kosi i "ponesemo" već sutra ovu jednostavno stilizovanu kosu.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas