· · Komentari: 0

Frizura "REJČEL" se vratila - evo kako da je nosite 2021. godine! (FOTO)

Ako biste otputovali u prošlost u devedesete i pitali bilo koju ženu o najpoznatijoj frizuri tog vremena, "Rejčel" bi definitivno bila zajednički imenitelj.

1630318916_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ All Time Favorite Shows

Na vrhuncu popularnosti emisije, saloni širom sveta bili su preplavljeni zahtevima za frizuru Dženifer Aniston u TV emisiji Prijatelji.

Sada kada su se lepota i modni trendovi devedesetih vratili, izgleda da stvari idu u istom smeru. Dokaz za to: Pretrage za "frizurom Rejčel" porasle su za neverovatnih 174 odsto od kada je serija počela ponovo da se emituje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boze Rabbit (@bozebunny85)

Čak su i slavne osobe poput Bele Hadid, Maraje Keri i Selene Gomez nosile čuvenu frizuru "Rejčel". 

Pročitajte još: PRIPREMITE KOSU ZA JESEN: Masku od KVASCA I MEDA koristile su naše bake

Zahtevna za održavanje

Nije teško shvatiti zašto je frizura tako popularna - dovoljno je duga da nije previše rizična, a možete dobiti i sav čupavu volumen bez šišanja kose. Ali ljubitelji frizure brzo otkrivaju da stil nije baš lako održavati.

Čak je i sama Aniston rekla da je "Rejčel zahtevala veliko održavanje ... Proklinjala bih Krisa svaki put kad sam morala da se isfeniram. Trebale su tri četke-bilo je to kao da operišem!" rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Pa kako izgleda savremena Rejčel? Srećom, manje oštećenja od toplote, zahvaljujući savremenim četkama za kosu. Dok je Rejčel je bila mnogo kraća (do ramena) i oblikovana sa lakom za kosu, moderna verzija je nešto duža i mekša. Međutim, i dalje podrazumeva uokvirivanje lica. Još jedna stvar koju treba napomenuti: Rejčel najbolje deluje na kosi sa puno slojeva. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.