· · Komentari: 0
FRIZURE

Golišav vrat je prvi razlog zašto muškarci više VOLE žene sa kratkom kosom, a postoje još DVA

A da li znate iz kojih još razloga oni više vole žene sa kraćom kosom?

1612535516_kosa.png
Foto: Depozitfoto

Lepa i dugačka kosa je adut mnogih žena, ali postoje muškarci kojima su privlačnije dame sa kratkom frizurom. NJih jači pol uglavnom doživljava kao brižne i ženstvene. A da li znate iz kojih još razloga oni više vole žene sa kraćom kosom?

Pročitajte još: IGLA i DUGME: Ulepšajte zimu čarobnim RUKAVICAMA koje će pokazati da ste kreativne i zanimljive!

Kako nema mnogo žena sa takvom frizurom, muškarcima nije teško da ih odmah primete. Smatraju ih posebnim.

Vrat je ogoljen, a to je seksi...

Takođe, kada je žena kratko ošišana, vrat i lice su joj otkriveni, što je po mišljenju muškaraca čini atraktivnijom. Na taj način ženska lepota dolazi do izražaja, dok duge vlasi mogu mnogo toga da sakriju.

Kratka frizura je i odlika ženskog samopouzdanja, jer nije svaka dama spremna da eksperimentiše sa frizurom.

Pročitajte još: ŠAŠAVA ideja, ali pokušajte: Evo kako da odaberete boju kose koja će vam pristajati

Tu je i jedan veoma praktičan razlog zašto preferiraju baš takve žene. Za oblikovanje takve frizure nije potrebno mnogo vremena, a poznato je da muškarci ne vole kada se žene dugo spremaju za izlazak. To, iz njihovog ugla, ponekad izgleda kao večnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.