· · Komentari: 0

Imati frizuru ne znači ići kod frizera: Stilizujte kosu srednje dužine u samo par koraka

Biti sama svoj majstor je lako

1654328661_1oladimeji-odunsi-n5aE6hOY6do-unsplash.jpg
Photo: Unsplash

Kada je sušite peškirom ili odmah nakon tuširanja, prvo što treba da uradite je da je naprskate sprejom za volumen ili stilizovanje. Raščešljajte je ili očešljajte, a zatim, dok je još mokra, nanesite na nju sredstvo za stilizovanje (veličina kovanog novčića). Uvek možete dodati još, ali počnite od manje količine. Potom pomoću češlja ili četke namestite kosu po vašoj želji i ostavite da se osuši.

Ukoliko uvek želite da imate dobru frizuru, to podrazumeva posvećenost, naročito ako vam je kosa srednje dužine. Kod stilizovanja takve kose važno je koristiti laganije preparate za njeno oblikovanje.

Photo: Unsplash

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Kosu je najbolje osušiti prirodnim putem, ali ukoliko žurite, onda to učinite fenom. Obavezno koristite i difuzor jer će osušiti kosu pažljivo od korena na gore, umesto od krajeva. Da bi izgledala baš onako kako želite, sušite je najslabijom brzinom, ali na jakoj toploti, a zatim ostavite da se potpuno ohladi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.