· · Komentari: 0
NEGA I LEPOTA

Očistite kožu lica od fleka: Domaći losion koji će vam obezbediti ZDRAV TEN lica (RECEPT)

Limun je odličan sastojak svih tonika za negu lica.

1645484124_beautiful-gc7595df37_640.jpg
Foto: Pixabay

Nakon dugih zimskih dana, minusa i hladnoće koju je naša koža lica istrpela tokom prethodnog perioda, vreme je da je oporavite i pripremite za nadolazeće sunce i toplije vreme. Donosimo vam odličan recept za prirodni losion od peršunovog lista i lumuna, koji će izbeleti fleke na licu, pigmentne mrlje, pege i konačno obzbediti zdrav i sjajan ten.

Pročitajte još: Adriana Lima objavila da je TRUDNA po treći put: Evo kako je "PREPALA" budućeg tatu (FOTO/VIDEO)

Sastojci za losion:

  • 2 kašike naseckanog peršunovog lista ili dve kašike suvog peršunoovog lista
  • 1 kašičica limunovog soka ili jabukovog sirćeta
  • 200 mililitara vode

Priprema domaćeg losiona:

Preliti 2 kašike naseckanog svežeg peršunovog lista sa 200 mililitara kipuće vode i kuvati na tihoj vatri 15 minuta. Skinuti sa šporeta i ohladiti.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Posle toga procediti i dodati 1 čajnu kašičicu soka od limuna ili jabukovog sirćeta. Preliti u staklenu bočicu. Čuvajte ga u frižideru 5 do 6 dana. Posle toga napraviti novu dozu, ili napravite veću meru i zamrznite u posudici za pravljenje kockica leda.

Upotreba domaćeg losiona:

Koristite losion za kožu lica ujutro i uveče.

Pročitajte još: "NIĐE VEZE": Nina Janković prošetala u SMELOJ KOMBINACIJI - promašaj ili pogodak? (FOTO)

Ovaj domaći losion odlično sužava pore na licu, čisti i izbeljuje kožu. Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima peršuna, pomaže nestajanju pega i pigmentacijskih mrlja i povratku sjajnog i čistog tena.

Koristeći ga svakodnevno, već nakon mesec dana, pege i mrlje sa lica će nestajati.

BONUS VIDEO: 

 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.