Oglas
· · Komentari: 0
UŽIVANJE

KLEOPATRINA KUPKA: Košta 50 DINARA i čini da KOŽA bude BLISTAVA

Čaj, vruća supa i topla atmosfera mogu da nam pomognu da se ugrejemo, ali, na kraju dana, najbolje bi bilo da napunimo kadu i opustimo se.

1601974390_Depositphotos_63521253_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Jesenji dani uveliko nam se podvlače pod kožu, hladnoća nam sve više ulazi u miholjskim letom zagrejane kosti, a mi samo imamo potrebu da se ušuškamo i ugrejemo, zadržimo toplotu u sebi što duže.

Predložemo kako da je pretvorite u kupke koje će vas opustiti i zagrejati telo i dušu, a sačinjene su od prirodnih sastojaka. Pre uživanja u svakoj od njih trebalo bi da se istuširate, a dodatnu vrednost ostvarićete ako, dok leškarite prekriveni, pijete omiljeni čaj.

Pročitajte još: Zaboravite na BOTOKS! Ovo je idealna maska za PRIRODNO ZATEZANJE LICA

Još je Kleopatra znala za blagodeti kupki sa mlekom, pa što ih ne biste i vi probali? Dovoljno je da pola litre mleka sipate u kadu punu tople vode, promešate i legnete na 20 minuta, pa se potom samo isperete tušem.

Možete dodati med, lavandino ulje...

Mleko omekšava kožu, istovremeno je čineći otpornijom, a ako dodate med, lavandino ulje ili morsku so, pojačaćete opuštajuće svojstvo kupke. Esencijalna ulja, pogotovo kamilice ili lavande, imaju umirujući efekat na organizam, a trebalo bi sipati 15-20 kapi, po želji.

Uživajte, nagradite telo Foto: Depozit

Cimet je začin koji sam po sebi greje organizam, a zamislite samo šta radi u dodiru sa toplom vodom. Ubacite nekoliko štapića ili prah umotan u pamučnu krpu, zažmurite i uživajte, čekajući da vam odstrani toksine iz tela, dezinfikuje kožu i popravi raspoloženje.

Zelena glina...
Štetni metali s vremenom se nakupljaju u svakom organizmu, a zelena glina, u kombinaciji sa toplom vodom, može da ih ukloni.
Cimet i đumbir koristite spolja i iznutra

Slična svojstva ima i đumbir. Dovoljno je da kašiku narendanog đumbira ubacite u vodu pre nego što se "potopite". Uz sva korisna svojstva cimeta, đumbir ima i antibakterijsko, koje olakšava simptome prehlade.

Pročitajte još: Kako pravilno ČEŠLJATI KOSU prema tome da li je RAVNA ili KOVRDžAVA

U kupku stavite 3-4 kašike zelene gline u prahu i 15 minuta leškarite u njoj, dok vam se koža i telo čiste, a duša se odmara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas