· · Komentari: 0
nega

Koliko vremena je potrebno da izdvojimo za PRANJE LICA kako bi koža bila lepša?

Lepo lice ne zahteva uvek samo skupe proizvode i tretmane, nekada je dovoljno promeniti rutinu sa onim proizvodima koje imamo.

1606478039_Depositphotos_50144925_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Obično se umivanje svede na svega nekoliko sekundi i žurimo dalje. Zastanite. Dajte ovoj rutini minut vremena, sigurno ćete toliko pronaći. Provedite najmanje 60 sekundi umivajući lice.

Tokom danan lice kupi bakterije. Ako produžite vreme čišćenje lica i umivanja omogućujete proizvodima za umivanje da aktivno krenu da rade, efikasnije razgrađuju i bakterije sa lica.

Pročitajte još: Ovaj trik koji će produžiti vek maskare

Ovaj postupak koristiće vašim porama. Kada se mrtve ćelije kože i bakterija pomešaju sa prirodnim uljima na licu mogu da se pojave čepovi sebuma koji blokiraju pore. Kasnije dovode do mitisera i belih tačkica. Pažljivo čišćenje lica pomoći će vam da ih smanjite.

Pročitajte još: Tri greške koje pravimo ako imamo SUVU KOŽU: Promenite navike i videćete rezultate

Način pranja lica

Stručnjaci naglašavaju da lice perete prstima, ne koristite sunđere i ostala sredstva. Ovakav način čišćenja lica poboljšaće i vašu cirkulaciju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.