Oglas
· · Komentari: 0
nega kose

Maska za SUVU I OŠTEĆENU KOSU: Potreban vam je samo JEDAN SASTOJAK IZ KUHINJE

Vaša suva i ispucala kosa obožavaće ovu masku.

1644481605_argan-tree-gebefd90dd_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Zima polako prolazi, ali niske temperature često ostave traga na našoj kosi. Primetili ste da vam je kosa suva, beživotna i da joj krajevi izgledaju loše. Proleće koje nam dolazi, donosi dosta vlažnosti. Da biste oporavili i pripremili vašu kosu potrebno je samo da odete do kuhinje.

Magičan sastojak za kosu jeste arganovo ulje. Ukoliko ste do sada ovo ulje koristili samo kao dodatak jelima, vreme je da se upoznate sa njegovim čudesnim svojstvima i kada je kosa u pitanju.

Arganovo ulje sadrži antioksidanse, vitamin E i  trigliceride koji će vašoj kosi vratiti sjaj i vitalnost.

Pročitajte još: Bjuti trik kojim su se nekada služile ŽENE: Kako JABUKOVO SIRĆE pomaže u nezi lica?

Kako naneti arganovo ulje?

Pola sata pre pranja kose, nanesite arganovo ulje celom dužinom kose. Četkom raščešljajte kosu kako bi se ulje ravnomerno raspodelilo. Nakon što je odstojalo pola sata, isperite ulje i operite kosu.

Savet: u slučaju da vam je kosa dosta oštećena, možete držati arganovo ulje na kosi tokom cele noći.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas