· · Komentari: 0
BELO

Modni dodatak za NEUSTRAŠIVE dame: BELA TORBICA podiže svaku odevnu kombinaciju! (FOTO)

Obogatite kolekciju torbica belom bojom.

1628154208_pjimage--10-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ claudiaemilio

Klasične crne i braon boje uvek će biti bezvremenske i praktične nijanse torbica, ali netaknute bele torbe se vrtoglavom brzinom uzdižu kao trend u svetu modnih dodataka. 

Pročitajte još: Da li je MORNARSKO PLAVA nova crna? Ajlajneri u ovoj boji POKORILI modne piste! (FOTO)

Bela boja za samouverene dame

Za nošenje bele torbe potreban je neustrašiv (i bezbrižan) stav. Kao i nošenje svetlih farmerki, torbica u beloj boji može imati nedostatke: održavanje je komplikovano, a rok trajanja je neizbežno kraći (osim ako ne pozovete stručnjaka da popravi vašu dragocenu robu). Ali za neke, prednosti nadmašuju nedostatke. Bele torbe mogu podići svaku odeću i ponuditi privlačan, savremeni element izgleda.

Manekenka Rouzi Hantington Vajtli je poznata po tome da je veliki obožavalac bele boje u oblačenju, a na njenom Instagram nalogu možemo videti i pozamašnu kolekciju torbica upravo u ovoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Odlično izgledaju uz sako i farmerke. Uz pomoć ove torbice, ulazite u svet visoke mode.

U obzir dolaze bele torbice u svim veličinama, od XXL, do minijaturnih modela.

Eksperimentišite sa materijalima! Kožne, vezene, pletene... mogućnosti su neograničene.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.