· · Komentari: 0

Najefikasniji način za ČIŠĆENJE ČETKI ZA KOSU: Uklonite svu prljavštinu brzo i jednostavno

Na četkama i češljevima nakuplja se vremenom dosta prljavštine

1674909464_shutterstock_1720382806.jpg
Foto: Shutterstock

Da li često perete četke za kosu ili to ne činite uopšte? Mnoge predmete, baš poput četke za kosu, zaboravljamo da očistimo ili smatramo nepotrebnim. Ali, istina je totalno drugačija.

Na četkama za kosu nakuplja se dosta prljavštine za kratko vreme- masnoća, prljavština i mikroorganizmi koji nisu vidljivi golim okom. Zato bi trebalo na dve nedelje da ih temeljno operete. Da biste uklonili nečistoće potrebno vam je:

  • topla voda
  • sirće 
  • šampon za kosu
  • deterdžent za sudove

Prvo uklonite kosu sa četki, a potom sipajte toplu vodu u činiju i dodajte ostale sastojke, pa potopite četke.

Ostavite ih pola sata u vodi, a zatim dobro isperite i ostavite da se osuše.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.