Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Našminkajte braon oči kao profesionalac: Dve boje učiniće ih posebnim

Braon oči možete da našminkate na mnogo načina

1654069582_portrait-4693691_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Smatra se da je braon najčešća boja očiju na svetu, zahvaljujući genetici i konceptu poznatom kao dominantni aleli. Međutim, postoji toliko mnogo varijacija smeđe boje, a uz malo šminke učinićete ih posebnim.

Šminkanje braon očiju

Mat braon senka

Možda se čini kao čudna preporuka da korišćenje smeđih nijansi na smeđim očima, ali zapravo može da poboljša njihovu privlačnost. Trik je da izaberete nijanse koje su u suprotnosti sa bojom očiju. Svetlije smeđe oči mogu da koriste bogate čokoladne nijanse, dok duboke smeđe oči mogu da se poigraju zabavnim karamelama.

Pročitajte još: Tri potpuno različita komada vladaće modom za leto 2022. godine: Odaberite svoj (FOTO)

Osvetlite oči i lice isticanjem unutrašnjeg ugla

Nanesite hajlajter na unutrašnji ugao oka. On osvetljava vaše lice, a odsjaj će učiniti da vaše oči zablistaju.

Uzmite u obzir boju kose kada birate senku

Boja očiju ne treba jedini faktori koji treba imati na umu dok planirate način šminkanja. Trebalo bi da uzmete u obzir i boju kose. Za ljude sa svetlijom bojom kose, hladniji tonovi senke mogu da budu dobar izbor, dok oni sa tamnijim pramenovima treba da biraju toplije nijanse.

Pročitajte još: "Tankini": hibrid bikinija i kupaćeg kostima koji se vraća iz 90-ih i postaje trend

Kombinacija plave i braon boje

Ako imate tamnosmeđe oči možete da birate bogate tamnoplave ili električno plave nijanse kako bi pomogle u izgradnji kontrasta. Svetlosmeđe oči izgledaće dobro sa svetloplavim nijansama.

LJubičasta nijansa

Slično plavim nijansama, ljubičasta savršeno dopunjuje smeđe oči.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas