Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Nosite ga i uz PATIKE i uz POTPETICE! Da li znate šta je MUST HAVE ove sezone?! (Foto)

Ovi komadi privlače pažnju na ulici, neophodni su u svakom ormaru i nosivi uz visoke potpetice, baletanke, ali i patike

zensko-odelo.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Zaboravite na jednoličnu kancelarijsku odeću, posebno crnilo i pantalone i ostavite utisak i pred šefom i prolaznicima na ulici. Ovog leta zasijajte u svetlom dvodelnom komadu, sakou i pantalonama.

Pročitajte još: Žene ženama! Otkrivamo nekoliko TRIKOVA koje će nam svakodnevicu učiniti jednostavnijom (VIDEO)

Pročitajte još: Ova modna SITNICA je jeftina i MORATE da je imate ovog leta

Naš omiljeni odevni komad je definitivno već napravljen. Blezeri i pantalone u kompletu u jarkim bojama su savršeni, a nalaze se na ofingerima radnji gotovo svih brendova.

Pročitajte još: Na TAŠNI, na SANDALAMA, ovog leta svuda treba da imate ovaj DETALJ

Pročitajte još: Ovaj odevni komad MORATE poneti ovog leta! Pozajmite iz MAMINOG devojačkog ormara (Foto)

Moderna odela u jarkim bojama privući će pažnju na vas, a možete ih kombinovati i uz patike i uz salonke

Sve što treba da osmislite je vrh uz koji se penjete kada ponesete ovo trendi odelo. Sa druge strane, možete ga poneti i u svakodnevnoj varijanti i  izgledali sjajno.

Kako napolju još uvek nisu visoke letnje temperature, pa je ovo idealan period za pantalone na ivicu u trendi letnjim bojama. 

Pročitajte još: Tražite uzrok perutanja kože glave? Tri MITA o pojavi uporne PERUTI koje morate razbiti!

Pročitajte još: POHLEPNE 80-te su se vratile, a ako nosite ovaj deo garderobe PODLEGLI ste trendu

Trendu modernih odela nisu odolele ni mnoge zvezde i poznate ličnosti, a vi požurite u radnju po svoje komade. Da stvar bude još primamljivija - počinju prva letnja sniženja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boss Lady 💚 . . . #studioshoots #womansuit #nycmodel #makeuplooks #businesswoman #businesscasual

Objava koju deli Alia (@ya.alinich) dana

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas