· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Odeću birajte prema BOJI TENA! Evo koje nijanse vam priliče

Pažljivo odabrana boja može umanjiti naše nesavršenosti i istaći najlepši deo tela, pa je potrebno da se fokusirate samo na boje koje vam laskaju.

1600458292_kombinacija.jpg
Foto: Pixabay

Boja odeće najčešće odgovara našem trenutnom raspoloženju i kombinacijama, koje možemo poneti od stvari koje imamo u ormaru, al jedna stvar na koju biste trebali obratiti dodatno pažnju je vaš ten.

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

Dobro odabrana boja može umanjiti naše nasavršenosti i istaći vaše telo.

Pročitajte još: Pre 17 godina jedna TEGLA AJVARA u kesi je stigla i do Beograda i mama VERICI potpuno promenila život

Svetli ten najbolje će se istaći uz smaragdnu i svetlo plavu boju. Prva će dati blistavost i svežinu licu, dok će plava uz tamno našminkane oči ili jarko crveni ruže privući pažnju svakog muškarca.

Srednje taman ten najbolje ide uz jarke i metalik boje, kao i nijanse sive. Što se tiče metalik boja, kombinujte gotovo sve dostupno, od bronzane preko srebrne do zlate, sve stoji odlično.

Pročitajte još: Pronađite pravu NIJANSU PUDERA za vaš ton kože

Taman ten najbolje se slaže sa crvenom, raznim pastelnim nijansama i kraljevskom plavom, koja odlično stoji baš crnomanjastim ženama, ali će im jednako dobro pristajati i nežnije nijanse zelene ili žute boje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.