Oglas
· · Komentari: 0
LOKNE

Otkrivamo TAJNU francuske DIVE: Kako napraviti NEHAJNE kovrdže

Retro je opet u modi, a kovrdžava frizura Brižit Bardo nikada nije ni prestajala da bude u trendu.

1597908210_Bluedreams.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Bluedreams
Oglas

Nije teško "kopirati" je, samo je važno da imate dugačku kosu, jer u protivnom nećete moći da računate na takav izgled. Ukoliko ispunjavate taj uslov, pripremite se za sledeće poteze:

Pročitajte još: Ovo su TIK TOK OBRVE: ŽENE širom sveta ŽELE baš TE (VIDEO)

Napravite blage kovrdže uz pomoć metalnih viklera, papilotni ili figara. Važno je da izgledaju što prirodnije, dakle da nisu sasvim definisane.

Razdvojte kosu na pramenove pa uvijte.

Ne bi bilo loše da stavite malo pene na krajeve. Uzmite češalj i natapirajte kosu. Možete prvo da razdvojite kosu na pramenove, višak pričvrstite šnalom, pa tapiranje započnete od vrha, povlačeći češalj ka korenu. Vrlo je važno da ne zaboravite da svaki put kada stignete do korena izvučete češalj i ponovno krenete od početka. Kosu tapirajte pet centimetara od korena.

 

Vikleri, papilotne ili figaro Foto: Peksel

Četkom nežno očešljajte gornji deo natapirane kose. Ne pritiskajte jako, kako biste sačuvali željeni volumen po kojem je Brižit bila prepoznatljiva.

Ukosnicom pričvrstite dva pramena.

Da biste dobili zaobljeni oblik, kao popularna Francuskinja, uhvatite rukama dva pramena sa strane i na gornjem delu potiljka ih ukrstite i pričvrstite ukosnicom. Ponovo uzmite dva pramena, nešto niže od prethodna dva i ponovite postupak. Možete da stavite malo lako, ali nije obavezno.

Pročitajte još: Ova FRIZURA je već GODINAMA U TRENDU: Napravite "MOKRU KOSU"

Vaša frizura je gotova i vreme je da je "prošetate" gradom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas