Oglas
· · Komentari: 0
LUDA MODA

Ovako izgleda NAJSKUPLJA maska protiv korone! Cena je "tračavih" 1.5 MILION DOLARA (VIDEO)

Luksuzni brend nakita Yvel, iz Izraela, tvorac je najskuplje maske za lice protiv koronavirusa.

1617623398_maska.JPG
Foto: Printscreen Youtube/ Bloomberg Quicktake
Oglas

Po završetku, 18-karatna maska za lice od belog zlata biće prekrivena sa 3.600 belih i crnih dijamanata, a može se opremiti vrhunskim N99 filtrima.

Draguljarska kompanija saopštia je da je izradu ove maske naručio kineski biznismen koji živi u SAD-u. Za masku je platio 1,5 miliona dolara.

Dizajner i vlasnik kompanije Yvel, Isac Levi, kaže da je čovek koji je naručio masku imao tri uslova.

Da mora da ima N99 filtere, da bude gotova do kraja godine i da bude naskuplja.

“Lično ne bih hodao ulicom sa ovakvom maskom. Mislim da bi svi trebalo da nose istu uobičajenu masku N95. Ipak, srećan sam što nam je ova maska pružila dovoljno posla u veoma izazovnim vremenima kao što je to sada slučaj”, rekao je Levi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas