Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Ovo je jedini komad garderobe koji svaku MANU na telu može da pretvori u PREDNOST

Prikriva veći stomak, uska ramena čini širim, strukira damu bez struka, sakriva velike i ističe male grudi.

Depositphotos_348844180_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kada grane sunce i izađete iz kuće,  shvatićete da je završeno sa neoliko udobnih odevnih kombinacija, uglavnom sportskih, jer na ulicama je došlo do  eksplozije boja pošto je moda najlepši i najveseliji deo života koji u proleće pokaže svoje najlepše lice.

Uvek elegantni Foto: Depozitfoto

Pročtiajte još: Ovaj elegantni model pantalona stoji svima i ponovo je u trendu

Naime, kao jedan od najtraženijih, ali i najpraktičnijih odevnih predmeta tokom druge polovine proleća ali i promenljivih letnjih dana već se nametnuo - sako. Uglavnom jednostavnog kroja, čak i bez dugmića, biće neizostavan deo svih odevnih kombinacija.

Sa ili bez dugmadima, strukirani ili široki, jednobojni ili šareni - sve je u modi i sve je dozvoljeno.

Nosićemo ga uz džins, suknje, haljine, preko košulja, kratkih topova... Savršeno ustručene blejzere, koji se, naravno, zakopčavaju, devojke će možda poželeti da nose i na golu kožu, a i to je ove sezone dozvoljeno.
Sako u nekoj od aktuelnih boja (najmodernije su sve kombinacije u kojima se "mešaju" plava i zelena, kao što su rezedo, tirkizna...) uparite uz odeću u takođe aktuelnim bojama (roze, pink, žuta, crvena).

Ako vam se do nedavno činilo nazamislivo da obučete crveni sako i, na primer, roze suknju, sada je vreme da prekršite sva pravila o slaganju boja, a da umesto zamerke za to dobijete pohvalu.

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Ukoliko vam se ne dopada ni pomisao na ovaj modni diktat, uvek su vam na raspolaganju crni ili beli sakoi, koje možete da nosite uz svetlosivu, bebi-plavu ili puder-roze odeću.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas