Oglas
· · Komentari: 0
LETNJA MODA

PLAMEN na prstima: VATRENI nokti uz pomoć ČAČKALICE (VIDEO)

Igrajte se noktima, prepustite se mašti na volju.

Oglas

Ako želite da muškarci skupe usne i zviznu kada pogledaju vaše prste napravite vatrene nokte!

Pročitajte još: Imamo IDEALNO mesto za letovanje, SVE UKLJUČENO, a uz jedan USLOV - dobijate POPUST (FOTO)

Ne čekajte da se boja osuši Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Nabavite tri laka i jednu čačakalicu i za pola sata ćete napraviti ove nokte.

Pročitajte još: Napravite nokte poput dragocenog ĆILIBARA (FOTO)

Osnovna boja noktiju treba da bude crna. Kada nalakirajte sve nokte crnom sjajnom bojom ostavite da se dobro osuše.

Naizmenično lakirajte crvenim, narandžastim i žutim lakom.

Pripremite crveni, narandžasti i žuti lak. Počinjete sa crvenom bojom kojom crtate latinično slovo "V". Špic je ka korenu nokta, a naslikajte ga lakom po sredini nokta. Dok se još nije osušio crveni lak uzmite narandžasti, pa njime odmah pored povucite liniju ka kraju nokta. Na kraju koristite žuti lak.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Uzmite čačkalicu i napravite plamen.

Ukoliko se pomešaju boje očistite četkicu laka o sunđer. Kada završite sa lakiranjem uzmite čačkalicu i pomešajte boje kako bi napravili plamen. Počnite od žute boje.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Ne morate lakirati sve nokte na isti način. Naprotiv, na nekom noktu napravite vatru po sredini, a na drugom sa strane ili u korenu nokta. Kada se dobro osuše lakirajte ih zaštitnim lakom.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas