· · Komentari: 0
FRIZURA

Plavuše su uvek u modi, ali NIKAKO i NIKADA ova nijansa!

Na osnovu fotografija mnogih svetskih zvezda lako je izvući zaključak kakve boje su ove jeseni u trendu.

1601021480_depozitskracen.png

Dok su se neke odlučile za nijanse koje je lako održavati jer ne zahtevaju često odlaženje u salon, druge su pustile mašti na volju i odabrale upečetljive nijanse koje podrazumevaju češće farbanje.

Pastelna pink

Apsolutni hit ove sezone je pastelna pink. Iako takva farba najbolje “prianja” na već izbeljenu kosu, postoje polutrajni proizvodi koji su posebno formulisani za tamne vlasi.

Uvek plavuše! Foto: Depozit
Pink ili ružino drvo je za smelije dame...

Pa, ako je ova boja, koja je poznata i kao “ružino drvo”, na vašoj listi farba koje biste da isprobate ove jeseni, zašto to ne biste učinili odmah. Želite li smeliji izgled iskombinujte više nijansi pink ili se opredelite za takozvanu balajaž tehniku. Mada, ako je suditi po mnogim modnim fotografijama, najmodernija je “isprana” pink.

Pročitajte još: Isušeni pramenovi? Recite im ZBOGOM! Evo kako da napravite GEL OD LANENOG SEMENA za kovrdžavu kosu

Kao prirodna plavuša

Plavuše nisu izašle iz mode, ali ove sezone zaboravite na izblajhane, platinaste lutkice, već ako volite svetlu boju kose nastojte da ona deluje što prirodnije, kao da ste rođeni u Skandinaviji.

Plavuše su u modi, ali ne i blajhane lutkice.

Ipak, savet farbanim plavušama je da obavezno koriste specijalne šampone koji štite vlasi od preteranog isušivanja.

Pročitajte još: Kako pravilno ČEŠLJATI KOSU prema tome da li je RAVNA ili KOVRDžAVA

Široki pramenovi

Trešnja crvena
Upečatljivija od ružinog drveta je jedino kosa u boji trešnje. Ovaj trend možete da ispratite na dva načina - da se potpuno ofarbate u crveno ili da primenite balajaž tehniku i kosu iznijansirate.

Čak i brinete, uz pomoć jednog trika, mogu na trenutak da zaliče na plavušu. To se postiže uz pomoć dva šira, upečatljiva pramena koja uokviruju lice. Upravo tako ovih dana izgleda, na primer, Bijonse, a verovatno vam je sada pred očima i Dženifer Lopez.

Bjonse i Dženifer Lopez su ofarbale samo dva pramena.

Na isti način možete da udovoljite svom hiru i proverite kako biste izgledali kao crvenokosa. Dovoljna su samo dva crvena pramena, možda baš u boji trešnje. Tako ćete istovremeno isprobati dva trenda za ovu jesen.

Pink boja je moderna Foto: Depozit

Sjaj

Za sve dame koje su zadovoljne bojom koju trenutno imaju i samo žele da ona izgleda osveženo i životnije, rešenje su polutrajne farbe koje će podariti sjaj. Promena će se najbolje videti na brinetama i crnkama, a pritom bez mnogo truda. Naime, ove farbe postoje u gotovo stotinu nijansi i sa njima možete da eksperimentišete i kod kuće, dakle bez pomoći profesionalaca.

Pročitajte još: Imate KOVRDžAVU KOSU: Uz ovaj savet UJUTRU ćete se buditi sa NETAKNUTOM FRIZUROM

Iznijansiran koren

Senka odnosno korektor za koren kose odlično prikriva izrastke. Obično se bira tamnija nijansa od one na vrhovima kose i uz pomoć ove tehnike ublažava se kontrast između boje na temenu i one na krajevima.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.