Oglas
· · Komentari: 0

BOJE ZA KOSU koje čine da izgledamo mlađe: Mala promena do manje godina

Odabir prave boje kose može vam oduzeti godine, ali kako da znate koja je prava boja? Jedna od prvih stvari koje treba zapamtiti je da monotona ili previše ekstremna frizura može da učini da izgledate starije.

1638970191_shutterstock_1757916788.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Boje kose koje "skidaju godine"

 Takođe, previše tamna kosa može da stvori izgled više finih linija i bora. Mladalački sjaj možete da postignete  dodavanjem toplih pramenova, posebno oko lica.

Brinete

Ako ste brineta, dodavanje pramenova boje karamele je najbolji i najlakši način da izgledate mlađe. Oni mogu da zagreju i omekšaju crte lica. Dodajte prividni volumen i izgleda osunčano. ovo možete da postigente tako što ćete nekoliko pramenova, koji uokviruju lice, da ofarbate u svetliju boju.

Pročitajte još: Držanje laka za nokte u frižideru produžava rok trajanja: Mit ili istina?

Plavuše

Dodavanje zlatnih tonova može da učini da plavuše izgledaju mnogo mlađe. Topliji pramenovi mogu da upotpune prirodnu plavu kosu. Bez oštrih nijansi, daće vašem licu iluziju punoće i time negirati bore.

Crvenokosi će imati koristi od dodavanja tople nijanse za mladalački sjaj

Crvenokose

Vaša crvenkasta kosa će imati koristi od dodavanja toplih tonova putera i meda kako bi vašem tenu dali mladalački sjaj. Crvenu kosu nije lako održavati, sunce može da učni da izgubi sjaj, tako da birajte kestenjaste tonove.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas