· · Komentari: 0

Podstaknite rast dlake prirodnim putem: Ukoliko svake nedelje koristite OVE ČETIRI NAMIRNICE kosa će vam rasti brže

Potpuno prirodan način

1664956553_kosa-.jpg
Foto: Pexels

Četiri namirnice povećavaju protok krvi u glavi i na taj način osiguravaju prirodni proces rasta dlake.

Pročitajte još: Tri stvari koje mnogi zaboravljaju prilikom korišćenja ČETKICA ZA ŠMINKU: Zbog njih imamo više štete nego koriste

Zeleni čaj 

Zeleni čaj je odličan preparat za brži rast kose zato što sadrži antioksidante. Možete ga piti, ali i koristiti kao deo šampona, losiona ili drugog preparata za kosu. 

Krompir 

Kosu isperite vodom koja ostane nakon kuvanja krompira, a nakon toga nanesite vaš omiljeni šampon, i oduševićete se rezultatima. 

Ulje grožđa 

Toplo ulje semenki grožđa utrljajte u koren kose pre odlaska na spavanje. To radite dva do tri puta nedeljno. 

Pročitajte još: Sprečite lomljenje, ispucale i oštećene vlasi: Uz pomoć ovih pet saveta kosa će vam izgledati lepše i zdravije

Maska od jaja 

Pomešajte jaje i 50 grama maslinovog ulja. Zatim tu smesu nanesite na kosu, kosu zamotajte folijom i ostavite je da deluje jedan sat. nakon toga kosu operate nekim blagim šamponom i stavite balsam. Ovo praktikujte jednom nedeljno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.