· · Komentari: 0
MODA

Rijana diktira DVA prolećna trenda koji će savršeno pristajati SVIM devojkama

Pevačica od koje smo najmanje očekivali da se obuče u romantične, pastelne boje - ona je to uradila!

1616485907_rijana.PNG
Foto: Instagram/ screenshot badgal__rihanna

Proleće je počelo, a ove godine će ga obojiti pastelne boje. Od Rijane nismo očekivali da će obući pastelne boje, ali i to se dogodilo!

Pročitajte još: Kraljica Leticija ponovo oduševila sve: Pepito kaput i crne široke pantalone simbolišu stil i eleganciju (FOTO)

Ovu pevačicu smo u poslednje vreme viđali u donjem vešu ili u seksi pozama u bazenu. Međutim, poslednjeg dana zime Rijana je ušla u restoran u Santa Moniki obučena u prelepu pastelnu kombinaciju.

Rijana je nosila tirkizne pantalone i top iste boje. Top ima trake oko stomaka, što su modni kreatori najavili kao hit 2021. još prošle jeseni.

Tirkizne pantalone i karirani kaput.

Preko topa i pantalona nosila je prelep karirani kaput u kombinaciji roze i tirkiz. Sve je upotpunila belim špicastim salonkama. Definitivno, ovakve cipele nikada neće izaći iz mode.

Karirane stvari su obeležile čitavu jesen i zimu i mnogi su predviđali da im je "odzvonilo", ali novi Rijanin stajling je najbolji dokaz da to nije tačno. Karirane stvaro se fantastično slažu sa jednobojnim haljinama i pantalonama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.