· · Komentari: 0
kosa

ŠIŠKE mogu da izazovu prave muke: Jednostavni trikovi za njihovo stilizovanje

Svi obožavamo šiške prvih neđelju dana posle izlaska iz salona, a onda postaju prava muka.

1607006984_Depositphotos_23865465_s-2019.jpg
Foto: Deposit

U njih treba uložiti više truda nego u stilizovanje cele kose jer se uvijaju, štrče, izgledaju naelektrisano ili se dele na sredini. Sve to možete da izbegnete dobrim feniranjem.

1. Pronađite dobru četku

Šiške zahtevaju kvalitetnu i čvrstu četku.

Pročitajte još: SVE ZA LEPOTU: 12 problema žena koje svakodnevno nose ruž

2. Pravilno ih prosušite

Šiške treba za početak prosušiti feniranjem odozgo prema dole, kako bi vazduh iz fena išao niz dlake te ih tako zaglađivao.

3. Manje proizvoda za kosu

Devojke često pokušavaju da ukrote šiške voskom, gelom i lakom za kosu, ali rezultat su "rezanci" koji neprivlačno vise niz čelo. Šiške dobro isfenirajte i eventualno blago poprskajte lakom iz udaljenosti od tridesetak centimetara.

Pročitajte još: SPAS ZA TANKU KOSU: Uz pomoć ovog trika kosa će vam izgledati bujno i gusto u svakom trenutku!

4. Feniranje u jednom smeru nije dobro

Šiške fenirajte u svim smerovima kako bi im omogućila fleksibilnost. Pomeraće se tokom dana pa je važno da lepo padaju. Fenirajte ulevo pa udesno pa prema dole. I to ponavljajte sve dok se dobro ne osuše.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.