· · Komentari: 0
KRALJEVSKI STIL

Stilistkinja Kejt Midlton otkrila tajne idealnog poslovnog stila: Tri modna pravila u koja se kune kraljevska porodica (FOTO)

Ranojutarnji pronalazak savršenog outfita za posao može biti zahtevan zadatak.

1615209283_9b93769e5f2a8b5d946cc7de3f3b71216842c836.jpg
Foto: Depozit

Ponekad, ishod toga može uticati i na vaše raspoloženje, kao i na produktivnost na radnom mestu.

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da otvorite ormar i shvatite kako nemate šta da obučete, a onda ostatak dana provedete razmišljajući kada biste mogli otići na "modni izlet" da obnovite garderobu.

Nova stilistkinja Kejt Midlton, bivša modna urednica Voguea Ginnie Chadywck-Healey, ponudila je nekoliko svojih stručnih saveta.

Zato je istakla 3 stvari o kojima uvek treba razmišljati dok se oblačite za posao:

Obratite pažnju na tkanine

Umesto da ispod sakoa obučete običnu majicu, radije odaberite svilenu košulju koja će istovremeno opušteno padati, ali i istaknuti vašu liniju. Osim toga, takvi materijali će izgledati primereno, ali i drugačije od onog na što ste navikli, te će vam omogućiti slobodno kretanje i udobnost.

Odaberite udobne cipele

Cipele su ključ udobnosti, a sasvim sigurno ne želite da provedete osam sati u kancelariji u najneudobnijim cipelama koje ste ikada imali na nogama. Zato, umesto da se vodite isključivo dizajnom, prilikom kupovine obratite pažnju i na udobnost cipela. Najpametnije je uložiti upravo u dobre i kvalitetne cipele.

Moderno ne mora značiti i (pre)upečatljivo

Vaša odeća ne mora vrištati kako biste se istaknuli i svima jasno dali do znanja da pratite trendove. Ako već ne možete odoleti trendovima koji se svakodnevno pojavljuju, uvek ih kombinujte uz nešto jednostavnije komade.

Takođe, stilistkinja je otkrila i koje komade bi ona uvek uključila u svoj poslovni stil. 

Tako su se na njenom obaveznom spisku našli jednobojna dnevna haljina ili eventualno ona sa uzorkom prugica, dok su po njenom mišljenju cvetni uzorci zabranjeni.

Ipak, jedno žensko odelo je poželjno jer su ona sada neverovatno popularna. Osim već spomenutih cipela, mesta u svom ormaru bi uvek napravila i za košulju sa tufnama koja je podjednako efektna koliko i jednostavna.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.