Oglas
· · Komentari: 0

Stručnjak za govor tela otkriva: Način nošenja torbe otkriva vaš karakter

O našem karakteru mogu reći puno i sitnice na koje najčešće ne obraćamo pažnju

1687262722_profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kao što nigde ne idete bez mobilnog telefona, gotovo je nemoguće zamisliti da bilo gde krenete i bez torbe. Ali nije svejedno kako je nosite.

Stručnjak za govor tela iz Kalifornije, Ketlin Hendriks, kaže da način na koji nosite torbu u određenim situacijama otkriva mnogo toga o vašem karakteru. Ona se osvrnula na šest najčešćih.

Ukoliko torbicu nosite preko lakta, to nedvosmisleno ukazuje na status i poziciju. Pomalo feministički, ali na taj način žene šalju poruku da sa lakoćom mogu da koračaju kroz život. Međutim, dame ovako nose torbu i kada žele da je istaknu kao statusni simbol.

Žene koje nose torbu u ruci, poput aktovke, veliku pažnju posvećuju karijeri. Podsvesno šalju poruku da ih ne bi trebalo potceniti jer su prave poslovne žene.

Mnoge pripadnice lepšeg pola torbu nose preko ramena, a to govori da su pragmatične i jednostavne. NJima je važnija funkcionalnost od izgleda, najviše vole slobodu i da ih niko ne sputava u bilo čemu.

Nošenje torbice preko ramena, ali bez dodatnog pridržavanja otkriva opuštenost i ležernost. Ovakve žene nisu opterećene dizajnom i markom torbe, važnije im je da je lako dostupna.

Kada žena nosi torbicu ispred stomaka, to znači da je temperamentna, oprezna, sramežljiva i odbrambeno nastrojena. U ovom slučaju torba predstavlja svojevrstan štit. Ali ukoliko je nose kao poštar znači da im nije važno kako izgledaju u određenom trenutku. Verovatno su u žurbi ili zauzete nečim drugim, pa im je najpraktičnije da ih tako nose.

Retko se viđaju žene koje ne nose torbe. Ali takve osobe daju do znanja da sve poslove za njih obavljaju drugi i da je njihova jedina obaveza da budu lepe i doterane. Izlazak bez torbice daje najveću dozu samopouzdanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas