Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Suzite struk i izgledajte mršavije: Trik koji će oduševiti dame

Spremate se za izlazak, a imate problem sa viškom kilograma, ovaj trik će vam pomići da izgledate savršeno

1615921584_Depositphotos_21564577_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Svi dobro znamo da se jedino redovnom i redukovanom ishranom mogu postići najbolji rezultati, ali ako apsolutno morate do sutra da izgledate ekstra vitko i seksi, evo tajni koje će vam pomoći da u tren oka izgledate vitko i zadovoljno.

Pročitajte još: KOŽNA JAKNA je kao snažan biceps, "POJAČAVA" muškost i pravi zavodnike (FOTO)

Visoke štikle - obavezno!

Najefikasniji način da suzite figuru i delujete više jeste da obujete cipele na visoku potpeticu. Stvar je u proporciji! Ako ste visoke 165 cm i imate 58 kg, sa štiklama postižete visinu od 174 cm na isti broj kilograma.

Foto: despositos

Odeća koja sužava

Bitno je da izaberite pravi model. Istaknite liniju struka pantalonama ili farmerkama sa spuštenim strukom i našivenim džepovima na zadnjem delu. Svakako povedite računa da vam budu pomalo tesne.. Pravilo je - što tamnija odeća to sitnija figura. Nosite uže T-majice, pripijene košuljice i majčice na bretele - poželjno je što dubljeg dekoltea.

Minimalizujuća šminka

Na deo obraza, tik ispod jagodica, stavite bronzer - tako ćete dobiti efekat užih obraza, a istaknutih jagodica. Zatim na jagodice nanesite malo svetlucavog rumenila u prahu u bež ili šampanj  boji.
Neka vam dekolte izgleda bujno. Ovo je jednostavan trik. Uz raskošan dekolte struk deluje tanje, a cela figura skladnije. U udubljenje između grudi nanesite bronzer u prahu koji je otprilike dve nijanse tamniji od prirodne boje vaše kože, i u tren oka dobijate bujno poprsje.

Zauzmite odgovarajuću pozu

Zabacite ramena unazad i na dole, a zatim uvucite stomak. Tako ćete „izravnati“ i stomak i zadnjicu. Stojte (i sedite) uspravno. Zamislite da vam je za vrh glave privezan konopac koji vas vuče na gore. Zračićete samopouzdanjem i osećaćete se kao da ste nekoliko centimetara više.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas