Oglas
· · Komentari: 0

Trik koji vam može pomoći da razgazite TESNE CIPELE: Zaboravite na žuljeve i nelagodnost

Trik koji može koristiti svima

1680719139_cipele.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svaka dama obožava visoke potpetice, jer daju posebnu notu odevnim kombinacijama i čine ih ženstvenijim i otmenijim. Međutim, neretko se dešava, posebno kada se obuvaju nove cipele, da vas nažuljaju, te u njima ne možete mnogo da izdržite. Kako biste izbegli te bolne situacije i zasijale punim sjajem gde god se pojavite - iskoristite sledeći trik.

Šta vam je potrebno?

Jedan par debelih čarapa ili nekoliko pari tanjih
fen za kosu

Postupak:

Obujte čarape i potom cipele, a onda fenom ugrejte deo koji vas žulja. Istovremeno, istežite stopala kako bi se taj uski deo proširio pod pritiskom toplom vazduha.

Cipele ne skidajte dok se ne ohlade. Zatim probajte cipelu bez čarapa, ukoliko vas još uvek žulja, ponovite postupak. Kada završite s procesom, kožnu obuću premažite odgovarajućom kremom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas