· · Komentari: 0
LEPOTA KOSE

Učiniće kosu SNAŽNIJOM I SVILENKASTIJOM: Maska za kosu od samo DVA sastojka! (RECEPT)

Maska koja će vam pomoći za suvu kosu.

1614241615_Depositphotos_197021980_s-2019.jpg
Foto: Despositos

Imate problem sa suvom kosom, a ni regenerator ne pomaže. Zato ne bacajte novac i napravite prirodnu masku.

Potrebno je jednom nedeljno da ovu masku nanosite na kosu.

Pročitajte još: Ipak postoji pomoć za OŽILJKE: Birajte kreme sa ovim sastojcima

 Ako i vi želite da pomognete svojoj suvoj kosi, isprobajte ovaj super hidratantni i jednostavan tretman kose. Pitaćete se zašto to niste probali ranije.

Sastojci:

  • 2 kašike meda: Med je prirodni ovlaživač, med ima sposobnost privlačenja i zadržavanja vlage.
  • 1 srednji avokado: Sadrži visoko nezasićena ulja, avokado je gust hranljivim sastojcima i pruža vlagu.

Pročitajte još: Muči vas PERUT? Napravite smesu sa LIMUNOM

Uputstva:

1. Uzmite avokado srednje veličine i zgnječite dok ne postane glatko.

2. Dodajte 2 kašike meda i dobro izmešajte.

3. Naneti na suvu ili blago vlažnu kosu i ostaviti da deluje 15-20 minuta.

4. Dobro isperite i po potrebi dodajte šampon i regenerator. Za masno vlasište: Možete se odlučiti za primenu ovog tretmana počevši od sredine glave (nivoa uva). Ovo sprečava mašćenje vlasišta. Uobičajeno vlasište: Slobodno umasirajte u kožu glave i kosu. To je odličan tretman i za vaše vlasište, prenosi thechalkboardmag.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.