Oglas
· · Komentari: 0
NEGA LICA

Uklonite trajno dlačice sa lica! Otkrivamo vam tradicionalni recept žena sa BLISKOG ISTOKA

Sve što vam je potrebno za ovaj tretman je kurkuma, brašno od leblebija i malo mleka.

1644159457_model-gedaaf7a7c_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Na Bliskom istoku žene koriste ovaj tretman za uklanjanje neželjenih dlaka na licu već vekovima unazad, bez korišćenja uobičajenih tehnika kakve su brijanje, izbeljivanje dlačica, depilacija hladnim ili toplim voskom u salonu ili kod kuće, bolno uklanjanje pincetom, epilacijskim aparatom ili elektrolizom i laserom.

Pročitajte još: Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Uglavnom, dlačice se uvek vraćaju. Stoga, pokušajte sa ovim tretmanom koji žene na Blikom istoku tradicionalno koriste. Ključ je u brašnu od leblebije, koje je neprikosnoveno za piling, a ujedno i posvetljuje kožu.

Sastojci za tretman:

  • 2 kašike brašna od leblebije
  • 1 kašičica kurkume
  • mleko ili jogurt po potrebi

Postupak primene na kožu lica:

Pročitajte još: Zdravstveni benefit ZELENOG ČAJA za koji retko ko ZNA: Pored regulisanja METABOLIZMA, ovaj čaj pomaže i kod ARTRITISA

Pomešajte kurkumu i brašno od leblebije u posudici i u to sipajte sasvim malo mleka ili jogurta kako bi dobili gustu pastu. Nanesite ovu smesu na željenu zonu u smeru rasta dlačica i ostavite oko 20 minuta odnosno dok se ne osuši. Istrljajte čistom pamučnom tkaninom umočenom u mlaku vodu i isperite.

Imajte na umu žutu boju kurkume koja će dati lepi ton licu, ali nakon tretmana potrebno je dobro isprati lice. Tretirana zona će možda biti malo crvena, ali će to brzo splasnuti zbog protivupalnog svojstva kurkume.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Ovaj tretman treba ponoviti 3do 4 puta nedeljno kroz mesec dana i dlačice se maksimalno proređuju, istanjuju i posvetljuju i konačno trajno nestaju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas