Oglas
· · Komentari: 0
MODA

VINTIDž ŠARENILO je ponovo u modi! Pogledajte modne kombinacije za ovo proleće/leto (FOTO)

Šta je in ove sezone, najavile su mnoge Instagram cice - retro i cvetni printovi su svuda!

1620286768_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Fashion Channel
Oglas

Prethodna godina sastojala se od trendova koji su davali prioritet bejzik i neutralnoj odeći, dok je ove godine situacija potpuno drugačija. 

Moto ove sezone bi mogao da glasi - što šarenije, to bolje!

Zabavni printovi, razigrane boje, krojevi koji iscrtavaju siluetu su potpuni pogodak!

Pročitajte još: Stajling INSPIRACIJA - Kako se obući za POSAO u proleće/leto (FOTO)

Neon boje, veliki cvetni printovi, kontrastne boje su svuda po Instagramu. Ako izgledate kao da ste izašli iz vintidž prodavnice, onda ste savladali ovaj trend.

Pogledajte neke od trendi kombinacija.

Pročitajte još: Šta je TOT torba ? Najtraženiji model ove sezone - spoj modernog i udobnog! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas